Помер журналіст Андрій Охрімович

Помер журналіст Андрій Охрімович

2 Листопада 2022
2870
2 Листопада 2022
21:07

Помер журналіст Андрій Охрімович

2870
Андрій Охрімович був автором проєкту «Машина часу» на 5 каналі, працював на «Радіо Свобода».
Помер журналіст Андрій Охрімович
Помер журналіст Андрій Охрімович

Помер журналіст, телеведучий та поет Андрій Охрімович. Про це повідомив письменник і журналіст 5 каналу Олег Криштопа.

«Помер Андрій Охрімович. Велика людина, великий поет. Засновник і перший ведучий історичного проекту машини часу. Автор проекту далі буде на ут1 і фрази Тримайте порох сухим. Зараз без світла, завтра напишу більше. Прохання допомогти колишній дружині на похорон Уляні Глібчук на картку 4149499804056594», – повідомив Криштопа у фейсбуці.

Андрій Охрімович народився 22 квітня 1957 року в місті Дубно на Рівненщині. Закінчив Київський університет їм. Т.Шевченка за спеціальністю «журналістика». Після університету працював у друкованих ЗМІ: «Голос України», «Дзеркало тижня», багатотиражка «Київський політехнік», журнали «Ранок», «Всесвіт» тощо.

У 1990-х прийшов на «Радіо Свобода», де створив низку авторських проєктів. У 2004-му почав працювати на Першому національному. Був одним із засновників, а згодом автором та ведучим історичного проєкту «Далі буде». Після того, як цю програму нове керівництво Першого вирішило закрити, започаткував на 5 каналі авторський проєкт «Машина часу». 

Влітку 2014 року у Охрімовича стався інсульт, після чого він тривалий час проходив реабілітацію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду